Ettől lehetek HIV fertőzött?
Figyelt kérdés
Múlt éjjel az új barátnőmmel együtt aludtunk, de nem volt nálunk óvszer ezért nem tettük be, csak oda tettem az elejébe neki, először gatyán keresztül majd azt is levettem, de továbbra is megálltam az elején és nem tettem be...de én úgy halottam, hogyha a másik fél az akkor a hüvelyváladékban is van HIV vírus jelen és akkor én elkaphattam így tőle ha az nem?2012. jan. 26. 23:21
1/7 A kérdező kommentje:
Holnap megy szűrésre, de arról csak 1 hét múlva lesz eredmény, és tudni akarom a véleményetek... ( am 22éves, és eddig azt mondta hogy 13pasival volt együtt akiket ismert is )
2012. jan. 26. 23:23
2/7 anonim válasza:
Nem valószínű, ne aggódj, de ilyet ne nagyon csináljatok, mert bármilyen nemi betegséget ettől simán elkapsz.
3/7 anonim válasza:
"am 22éves, és eddig azt mondta hogy 13pasival volt együtt akiket ismert is"
Gratulálok, van egy házik*rvád. :D
4/7 anonim válasza:
Inkább a másik 100 nemi betegségtől félj, ne a HIV-től.
5/7 A kérdező kommentje:
hmmm...
2012. jan. 26. 23:50
6/7 anonim válasza:
Ha eddig 13 pasival volt,akkor neki sem ártana egy HIV szűrés. A kérdésedből nem derül ki,hogy mikor voltatok együtt. De ha a napokban,akkor felesleges a szűrés még most,mert a vírus jelenléte a szervezetben csak 5 hét után mutatható ki. Plusz az első szűrés nem 100%-os,ugyanis adhat hamis pozitív eredményt is. Ha mégis pozitív lenne,aminek 0,5% esélyt adok,akkor is még két vizsgálat vár rád,de az már kórházban és nem anonim módon. Ha ott mind a kettő pozitív lesz,akkor mondják csak ki,hogy HIV+ vagy. További információkért látogasd meg a következő honlapot: [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Nem én megyek szűrésre hanem ő megy és mondtam már hogy múlt éjjel voltunk együtt...
2012. jan. 27. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!