Ér duzzanatom van? Mi ez?
Figyelt kérdés
kb 2 napja a comb tövemben vettem észre, kb olyan, mint egy nagy pattanás töve. nem tudtam eldönteni, hogy mi az, de kicsit nyomkodni próbáltam, hátha valami miteszer féle.
ma ledőltem az ágyra és ahogy megnyomtam enyhén szúró érzés volt, rá dőltem és észre vettem, hogy ott egy ér van.. lehet, hogy felette vagy nem tudom, de körzeti orvoshoz nem akarok elmenni, ha csak valami hülyeség.
17/F
2012. jan. 23. 22:42
1/4 anonim válasza:
Nem a combtőnél megduzzadt nyirokcsomó? Vagy a bőrön is látszik valami?
2/4 A kérdező kommentje:
de, lehet hogy az.. semmi nem látszik
és az mi egyébként? :)
2012. jan. 23. 22:50
3/4 anonim válasza:
Akkor valószínúleg nyirokcsomó. Olyan mint a fültőnél, az állunk alatt, és szerte a testünkben a nyirokrendszer részei, védekezés, szűrés a feladatuk (elnagyolt kifejezéssel). Ha bekerül bármi kórokozó, akkor ezek megduzzadnak. A legtöbb esetben ezt szépen lerendezik odabent, de ha nagyon beduzzad, vagy fájdalmas, akkor talán érdemes orvoshoz fordulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!