Ez vajon mi lehet?

Figyelt kérdés
Nemrég észre vettem hogy az ujjaimon megjelent 2 pattanás szerű valami. Nem törődtem vele mert nem fájt és kinyomni se tudtam (azt hittem hogy pattanás). De tegnap este zuhanyzás után véletlenül kikapartam (teljesen elfelejtettem hogy ott van mert még azt se érzem hogy ott van). Elkezdett vérezni nagyon, amikor ránéztem a kezemre csupa vér volt az egész (nem csak az ujjam) raktam rá sebtapaszt aztán mentem aludni. Amikor reggel felkeltem és leszedtem az ujjamról a sebtapaszt MÉG MINDIG VÉRZETT. Konkrétan az a sebtapasz át volt ázva. Szerintetek ez mi lehet?
2012. jan. 13. 22:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet megmondani. Mutasd meg orvosnak ha nem múlik el!
2012. jan. 13. 22:57
 2/2 anonim válasza:

talán szemölcs... nekem is volt, konkrétan elég sok gondom volt vele, de ez változó. Kérj orvosi segítséget, esetleg menj bőrgyógyászhoz! Ha szemölcs, akkor nem szabad hogy megsérüljön, nem szabad vakargatni mert csak rosszabb lesz.

Nem akarlak megijeszteni, de jobb félni mint megijedni!

2012. jan. 15. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!