Használ valaki Mikrorostos Hummel Gélt?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért, és hol szokta venni. Valamint használ e valamit2012. jan. 12. 00:55
1/4 anonim válasza:
Interneten vettem,nem vettem észre semmi változást(puffadásra használtam)de ez nem von le semmit az értékéből.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát pedig puffadásra nagyon ajánlja a kitalálója. Te meddig használtad, és mitől puffadsz azt tudod? Más probiotikumot próbáltál?
2012. jan. 15. 17:35
3/4 anonim válasza:
Két flakont rendeltem,és az elsőt bizonyosan rendesen fogyasztottam:)Tesóm is puffad,biztos családi beütés,Ő most a Paleolit étrenddel próbálkozik(többnyire én is,kisebb kilengésekkel)Talán érzékenyek vagyunk a búzára,talán tisztítókúrát kellene végeznünk.Más probiotikumot hébe-hóba használtam,szerintem hamarosan venni fogok egy fajtát,és minimum 3 hónapig szedem,hogy esélye legyen segíteni.
4/4 anonim válasza:
Szia! Én terhesség miatti szorulásra használom, egy hete. Nem mondom, hog csodát tett, de többet segített mint eddig bármelyik másik "csodaszer"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!