Milyen jelei vannak egy homloküreg gyulladásnak?
Figyelt kérdés
Megvoltam fázva, de az már nagyrészt elmúűlt, az orromat még fújom, de rendesen kapok rajta levegőt.(Otrivin orr spray segitett rajtam) Ha a homlokomat megnyomom közép tájon akkor érzek egy kis fájdalmat. Ez lehet homloküreg gyulladás, vagy csak a sok orr fújástól?2012. jan. 7. 09:08
1/4 anonim válasza:
Nekem amikor homloküreg gyulladásom volt, akkor egész nap fájt a fejem, valamint amikor lehajoltam valamiért, olyan érzés volt mintha hirtelen megnőtt volna a nyomás a fejemben és szét akarna robbanni.
2/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszodat, nekem Hála Istennek ilyen tüneteim nincsennek. Lehet, hogy akkor a náthának köszönhetem.
2012. jan. 7. 09:20
3/4 anonim válasza:
szétreped a fejed, belső nyomás, ugye felhalmozódik a váladék és az nyomja, meg begyullad, ilyesmi.. ja és lázas is lehetsz
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az infókat, de Hála Istennek nem az volt a problémám, valószinü, hogy a sok orrfjástól fájt a fejem és a homlokom. Már meggyógyultam.
Köszi mégegyszer.
2012. jan. 14. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!