Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lehet a gyomorfájásom?

Mitől lehet a gyomorfájásom?

Figyelt kérdés
Tegnap délután elkezdett fájni a gyomrom. Estére már szinte elviselhetetlen volt. Nem kimondottan görcsölt, inkább csak fájdalom. És ez a fájdalom kiterjedt a hátamra is. Megittam egy pohár kamillateát, enyhült a fájdalom. Ma reggel már nem volt semmi bajom. Aztán megint érezni kezdtem. És most megint ugyanúgy fáj (nem olyan erősen, mint tegnap este, de fáj). Megittam egy kamillateát, de nem enyhült :S
2009. máj. 23. 20:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Ha a jobb oldalon,szinte a bodád alatt,feszítő fájdalmat éreztél,és kiterjedt a hátadra,úgy érezted mintha egy öv lenne ott, akkor lehet h egy kisebb epegörcsöd volt.Ha vagy csak valami olyat ettél amitől kicsit több lett a savad.menj el dokihoz ezzel,mert ha az epéddel van vmi v sok a savad,nagyon nagyon fogsz szedvedni.....
2009. máj. 26. 00:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínű felszaporodott a gyomorsavad. Eszel rendesen, vagy a tipikus tinédzser mániákus állandóan fogyókúrázó vagy? Egyél kekszet, az leköti a savat, és feltétlenül menj el orvoshoz!
2009. jún. 10. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!