Mitől lehet ilyen féle gyomorfájásom?
Figyelt kérdés
Szaisztok! Kb.1 hete fáj a gyomrom, naponta többször is. Reggel amikor felkelek egyből fáj addig ameddig nem eszek valamit, és kb 2 órára rá ha megint nem eszek szintén el kezd fájni és hányingerem lesz. Tehát ahogy érzem h elkezdek emészteni és nem eszek egyből elkezdi, ha eszek akkor semmi bajom nincs! De az hogy 2 óránként ennem kell vagy fájni kezd ez nem normális és nem is volt még ilyen soha. Nem volt valakinek hasonló, vagy nem hallotatok még iylenről? Mit lehetne tenni ez elln?2011. okt. 24. 15:39
1/4 anonim válasza:
Ez lehet gyomor- vagy nyombélfekély, esetleg reflux is, ki kell vizsgáltatni.
2/4 anonim válasza:
Nekem sok a gyomorsavam. A legelején én is arra keltem, hogy fáj a gyomrom. Azóta mindig van nálam háztartási keksz, az felszívja a sok savat. De biztosabb, ha elmész orvoshoz.
3/4 anonim válasza:
Én is savtúltengésre gyanakszom, nekem időről-időre előjön, van hogy éjszaka arra ébredek. Egyél kevesebb savas ételt, ha mégis ég a gyomrod, dobj be valami gyenge savlekötőt, teszteld le, az segít-e, ha nem, akkor doki, mert ezer más oka is lehet! nekem idegből fáj legtöbbet a gyomrom, meg a dohányzástól... :(
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, szerdán elmegyek dokihoz, majd megláom mit mond! Utána néztem itt a neten ennek a gyomorfekélynek is, és találtam egy oldalt ahol leirja a tüneteit. Hát teljesen ugyan azok mint amik nekem vannak, de remélem nagyon, hogy tényleg csak valami savtultengés. Majd megirom mit mondtak hátha valakinek még rajtam kívűl van hasonló!
2011. okt. 25. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!