Kaphatok lábgombát használt cipőtől?
Figyelt kérdés
Eddig sosem hordtam használt cipőt,de most nagyon jutányos áron tudnék venni használt motoros csizmát.
Lehet tőle valami bajom?Természetesen megpróbálom kifertőtleníteni.
Eddig nem volt büdös a lábam,ezután sem szeretném,ha az lenne :)
2011. dec. 7. 01:13
1/7 anonim válasza:
Én vettem már párszor, semmi bajom sem lett tőle. Nem volt mindegy, hogy 35 ezer vagy 5 ezer.
3/7 anonim válasza:
Én azért fertőtleníteném. Lehet kapni cipőfertőtlenítő spray-ket, vagy formalinnal, bár az macerásabb:
gumikesztyűs kézzel fogjunk egy vattagombócot és csepegtessünk rá formalint
-dugjuk a vattát a cipő orrába
-nem lyukas,erős nejlonzsákba szorosan kössük bele a lábbelit
-hagyjuk benne 48 órára
-vegyük ki a cipőt és szellőztessük min.48 órát
4/7 anonim válasza:
Én már használtam használtat. 2 év volt mire kikezeltem a lábgombát végleg... A körömgombáról nem is mesélek inkább...
5/7 anonim válasza:
ja hát ha nem fertőtlenítetted (rendesen).
6/7 anonim válasza:
Ha voltál katona tudnád, hogy megy ez... Amúgy te csak használd mások sz@rát.
7/7 anonim válasza:
Az atyaisten is lábgombát kap, ha valami gombásat nem fertőtlenít rendesen és beledugja a lábát, tök mindegy, hogy te mi voltál meg mi nem és ott hogy ment. És köszi, használom is. Például már beszüntetett gyártású kedves darabokat máshogy nem is lehet szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!