Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Rövid a fitymafékem, kaphatok...

Rövid a fitymafékem, kaphatok választ a kérdésemre?

Figyelt kérdés

Nos, tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van, de azért gondolom, nem baj ha kérdezek,

Szóval először is:

1Maszturbáláskor visszacsúszik a makkom a bőrbe, ez baj?

2. A makktól kb másfél cm-re tudom lehúzni a bőrt, mert a fék megfogja, és elkezd kicsit fájni.Nem fájdalom, csak inkább egy érzés amitől nem merem hátrébbhúzni.

Ez okozhat problémát a szex során?

Kipróbáltam az óvszerhasználatot maszturbáláskor, és ilyenkor majdnem "lejön róla a gumi"... ez miért van?

Várom a válaszokat.

16/F

2011. máj. 28. 17:30
 1/2 anonim válasza:

1 Miért lenne baj, sőt az még jó érzés is tud lenni szerintem.

2 Mért, hova akarod lehúzni, a tövéig?

Ha erekció közben, le tudod húzni a bőrt a makkról (sőt általában ez magától történik) úgy hogy nem csúszik vissza, és látszik az egész, akkor teljesen rendben vagy. Amúgy meg ha tényleg rövid lenne akkor meg műteni kellene.

2011. máj. 31. 01:01
 2/2 anonim válasza:
exemnek is hasonló tünetei voltak, neki műtéti beavatkozás kellett, de semmi komolyabb volumenű nem kell megijedni, de őt nagyon zavarta.
2011. jún. 3. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!