A torkomban a mandula mögött van egy kis gumó, mi lehet?
Figyelt kérdés
Novemberben kivették a mandulámat és a napokban ittam hideget. Bedurrant a torkom de csak az egyik oldalon. Néztem és van egy pici gumó a mandula helye mögött. MI lehet?2009. máj. 13. 12:29
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem már régen kiműtötték a manduláimat,de a helyére visszanött valami mandulaféle!Voltam fül-orr-gégésznél,azt mondta visszanött a mandulám egy része!Javaslom nézesd meg te is!
2/3 A kérdező kommentje:
Jaj ne ijesztgess!!!! Mára már elmúlt a torkom és a gumót se látom már. Remélem csak valami nyirokcsomó volt, ha még egyszer megjelenik elmegyek megnézetem. Köszi a választ.
2009. máj. 15. 11:56
3/3 anonim válasza:
Szia,
szerintem az inkább a nyirok-mirigyed. Megfázásnál nekem is be szokott kicsit dagadni, van, hogy mindkét oldalon, aztán elmúlik a betegség végén. Voltam vele orvosnál, de nem írt fel rá gyógyszert. Azért nézesd meg a biztonság kedvéért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!