Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy hívják azt a cuccot,...

Hogy hívják azt a cuccot, amikor kijön az ember hátán egy púp, ami tele van valami fehéres-sárgás dologgal (zsírral? ), és fel kell vágni? És mitől jön létre?

Figyelt kérdés
Nem nekem van, csak érdekel, hogy mi ez.
2011. nov. 13. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Láttad a videót mi?:D Szerintem valamilyen extrém méretű kelés lehet. Én tanultam bőrgyógyászatot de ilyet most láttam a videóban először..mindenestre elég gusztustalan:D
2011. nov. 13. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Talá a zsírmirigyre gondolsz? Nekem van ilyenem, de nem jön belőle semmi, kivágni is csak akkor fogják, ha megváltozik (kemény lesz, más színű vagy ilyesmi). Azt sajnos nem tudom mitől van.
2011. nov. 13. 15:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Yep, a videóból láttam én is :D

Köszi a válaszokat amúgy, jöhetnek még.

2011. nov. 13. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:

szia!

Az egy lipóma, zsírdaganat. Nagyapámnak is volt, és anyukámnak is. Neki a nyakán, nemrég vágták ki. De amúgy visszanő egy idő után. Nagyapámnak is visszanőtt, neki volt a fején és a hátán is. Végül is nem veszélyes. Szerintem van rá genetikai hajlam, mert a családunkban elég sok embernek van anyai ágon.

2011. nov. 13. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!