Ez körömgomba lehet?
Figyelt kérdés
Egy ideje màr elszinezôdött a körmöm a lábomon (olyan sàrgàs), azt hittem, h a köröm lakktól, de az este lemostam a lakkott ès észre vettem, h feketés elszinedôzés van a körmömön. Gàz van?2011. nov. 10. 11:35
1/3 anonim válasza:
Valószínű gomba. Nem szabad lakkozni a körmöd. Menj el a bőrgyógyászatra és irass Loceril nevű gomba elleni körömlakkot.
2/3 anonim válasza:
nekem a nailner repair stift (hosszú idő: kb 2 hónap) vált be, de néz utána h még mik vannak.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat. Voltam dokihoz, tènyleg a körömlakktól szinezôdött el és a feketés foltok pedig a körmöm allatti véralàfutàstól alakultak ki (új cipô)
2011. nov. 11. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!