Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vissza fog térni a szaglásom?

Vissza fog térni a szaglásom?

Figyelt kérdés
Ilyen még sosem volt. Meg vagyok fázva elég rendesen, két napja be van dugulva az orrom, ma meg folyik, percenként kell fújni. De akármennyire meg voltam fázva eddig, azért minimálisan éreztem szagokat, ízeket. De most a kegerősebb, legszúrósabb szagokat sem érzem és íze sincs semminek...egyáltalán, egy kicsit se. Nagyon megrémít...meg fog ez javulni? Ugye nem végleges?

2011. nov. 1. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is voltam így, és nekem visszajött. Szerintem neked is majd. Addig is kitartást.
2011. nov. 1. 22:48
 2/4 A kérdező kommentje:
olyan dolgokat dugok közvetlen az orrom alá, amitől máskor bekönnyeznék, annyira erős... de semmi :(
2011. nov. 1. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenkinek visszajön. Ez tuti!
2011. nov. 1. 22:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Sokat használsz orrcseppet/orrsprayt? Ha túlzásba viszed az okozhat ilyet. Plusz rá is lehet szokni, mert van ilyen ismerősünk, ő akkor is mindig használja már, mikor nem beteg. Ha lehet redukáld egy kicsit az orrcseppet. Ha meg nem szoktál használni remélhetőleg visszajön a szaglásod.
2011. nov. 9. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!