Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lehet az, hogy a fehérvé...

Mitől lehet az, hogy a fehérvérsejt számom évek óta a határérték felett van? Tehát a maximális határérték 10ezer körül van, nekem meg 12 ezer.

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:
talán valami gyulladásos folyamat miatt...
2009. máj. 5. 13:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Minden bizonnyal van egy akut gyulladásod.

A doki mit szól hozzá? Nem küldött vizsgálatokra, hogy kiderítse mi a baj?

2009. máj. 5. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem is igy van... elintezik azzal, hogy gyulladas van a szervezetemben, kapok ra antibiotikumot, es semmi nem valtozik... szuper.... belgyogyasznal voltal mar?
2009. máj. 5. 13:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Három dokit kérdeztem meg, az egyik a háziorvos, aki belgyógyász, a másik kettő pedig üzem orvos volt. Az egyik azt mondta, hogy a dohányzás miatt lehet, a többi pedig csak legyintett, hogy van egy kis gyulladás, de nem kell megijedni, mert nem nagy az eltérés. Jó, csak az ember szeretné tudni, hogy mi. A napokban elkészült leletem pedig 6000-es értéket mutat, aminek nagyon örültem, pedig semmilyen gyógyszert nem szedtem, és az utóbbi három év lelete mindig 10 ezer felett volt. Lehet meggyógyultam magamtól. De azért jó lenne tudni, mi a fenétől lehet ilyen.
2009. máj. 5. 14:04
 5/8 anonim ***** válasza:
harmadik vagyok, en nem dohanyzom pl, es nekem nagyon elter (most nincs kedvem elökeresni a leletet), de igazan senki nem foglalkozik vele rajtam kivül, mindig felirnak antibiotikumot, legutobb 15 napos antibiotikum kurat irtak fel, ami azert rohadtul leterheli a szervezetemet, ugyhogy nagyon merges vagyok mar, fogalmam nincs, hogy mit mondjak, hogy vizsgaljanak mar ki, mert nyilvan, ha ugy gondolja, hogy van ra oka, akkor elküld valami vizsgalatra, de nem... en viszont utalom mar az antibiotikumot beszedni, meg szerintem azert hosszutavon tök egeszsegtelen is...
2009. máj. 5. 14:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem egyik orvos sem mondta még csak azt sem, hogy ugyan akkor szedjen már antibiotikumot. Hát ez a baj. De még megmondani sem tudják, mert több oka is lehet. De akkor egy párat mondhatnának. Például azt sem tudom, hogy most mitől múlt el. Én valami olyasmit olvastam neten, hogy a fehérvérsejtek az immunrendszer sejtjei és azért magas, ill sok a száma mert ahhoz, hogy legyőzze a betegséget többet kell termeljen.
2009. máj. 5. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:
igen, de akkor emelkedik meg a szamuk, ha van mit legyözniük a szervezetedben. engem most utaltak be endokrinoloushoz, mert at mondtak, hogy ez ilyen fiatalon (23 ev) nem normalis...
2009. máj. 7. 09:10
 8/8 anonim ***** válasza:

A magas fehérvérsejtszám lehet immun probléma.

Lehet egy gyulladás miatt az immunredszered "erőlködik", de a 12ezres szám még nem vészes.

Nekem is egy picivel több volt az utolsó laborom után, de arra sem szóltak.

Viszont mindenkit Óvva intek, hogy Önkontrollt állítson fel az internet alapján.

Aki hipochonder annak különösen veszélyes!!!!

Jobb ha orvos mondja meg, mi a baj, és még mi nem az.

2009. máj. 7. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!