Roaccutan szedése. Kí szívta meg? Tapasztalataitokat várom.
Én fél évig szedtem napi egy kicsi és egy nagy tablettát. Arra emlékszem, hogy jó drága, meg, hogy sokat kellett krémeznem az arcom,(gyógyszertári testápoló) illetve nem szabad napra menni, mert könnyen megkap. A jó mellékhatása az volt, hogy a hajam se zsírosodott, kb. 2 hetente elég lett volna hajat mosnom, csak a szokás miatt mostam meg előbb.
Lassan kezdett el hatni, de az abbahagyás után is sokáig kitartott a hatása. Egy időre még sajnos visszatértek a pattanások, mert még a késői pubertásba belecsúsztam ezzel a kezeléssel is. De a kezelés utáni kb. egy évben nagyon szép volt a bőröm.
Tudom,hogy egy komoly szer, de szerencsére ezeken a tüneteken kívül más mellékhatást nem tapasztaltam.
Összesen 2 ismerősöm szedte, az egyikükről kiderült, hogy PCO-ja van, az osztálytársamnak viszont használt, de neki tényleg nagyon csúnya volt az arcbőre előtte.
Ha ennyire rossz a helyzet keress egy másik orvost és állj le vele inkább.
Mivel petefészekciszta...:D
Attól függetlenül ha sokat fogytál, híztál, stb; egyéb hormonális tüneteid is vannak endokrinológushoz is elmehetnél.
Minden esetre ezt ne hagyd annyiban. A szájszéli szárazságra és az idegességre szedj addig B-vitamin komplexet, ha az orrvérzést úgy érted, hogy elpattannak az erek az oirrodban, akkor arra meg Rutascorbint.
De ez csak tüneti kezelés, a legjobb az lenne, ha a valódi próblémát szűntetnétek meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!