A sertésinfluenza minden esetben halálos? Ugye Magyarországot nem fenyegeti veszély?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 18:54
2/14 anonim válasza:
Mivel mar New Yorkban is felutotte a fejet a kor, hetek kerdese, hogy Europaba, tehat hozzank is betorjon. Nagyon felek, apukam hentes, vagohidon dolgozik...
3/14 A kérdező kommentje:
Én városban lakok, de minden miatt aggódni tudok. Ha csak arról van szó, hogy madárinfluenza... Nekem erős az immunrendszerem, és jó híreket olvasok, miszerint a kinti gyógyszer hatásos, és egyre kevesebb a kórházi betegek száma, valamint a halálozást is igyekeznek fékezni. Nagyon remélem, hogy én nem fogom elkapni, és hogy Magyarországra nem terjed át.
2009. ápr. 26. 19:13
4/14 anonim válasza:
Emiatt igazán felesleges aggódni. A betegség nem minden esetben halálos, csak nagy feneket kerítenek neki az újságírók. Lásd a madárinfluenzát, vagy a SARS-ot. Egyik sem volt igazán veszélyes, de minden újságban benne voltak, mert az emberek minden vackot elolvastak róluk.
Egyébként valószínüleg előbb-utóbb hazánkba is meg fog érkezni a fertőzés, ahogy a madárinfluenza is már régóta jelen van az országban. Mégsem lett még senki beteg...
5/14 A kérdező kommentje:
a madárinfluenza nem terjedt emberről emberre, ez viszont igen. Apukám is azt mondta, hogy a médiának most ez a legnagyobb forrása, és ezért beszél mindenki erről.
2009. ápr. 26. 19:33
6/14 anonim válasza:
A magyar virológusok már kértek a vírustörzsből mintát,a vakcina kifejlesztése érdekében.
Ezen a területen pedig orvosaink nem gyengék.
Egyébként több külföldi beteg teljesen stabil.
7/14 anonim válasza:
Nem tudom miért aggódik e miatt midnenki. Előbb utóbb mindenképpen felüti a fejét egy vírus ami hálistennek megtizedeli az emberiséget. Ez a túlnépesedés természetes következménye. Lehet lepontozni de ez az igazság. Vagy ez, vagy magunkat pusztítjuk el olyan luxuscikkek, mint ivóvíz és tiszta levegő hiányában.
8/14 anonim válasza:
Madárinfluenzánál is volt emberről emberre terjedő vírus!
9/14 anonim válasza:
Már spanyol országban is regisztrálták
10/14 anonim válasza:
Már megint kösz a lepontozást a sok síkgyökértől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!