Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Valószínűleg bélférge van az...

Valószínűleg bélférge van az egész családnak. Hogy lehet azt elviselni? Már a gondolata is elborzaszt. HOgy éjszakánként kijárnak petét lerakni, ez egyenesen undorít. Valaki küzd vagy küzdött ilyen problémával, és ha igen, mit tettetek?

Figyelt kérdés
Csak hétfőn tudunk székletmintát vinni, addig még van egy hétvége. Adjatok tippeket!! Kétéves fiam minden éjjel felsír!
2009. ápr. 24. 14:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ja, én szoptatok. A kicsi gondolom, nem kapta el, de fokhagyma nálam kizárva, és székletmintát persze csak hétfőnlehet vinni.
2009. ápr. 24. 16:29
 12/21 anonim ***** válasza:
79%
A szoptatás miben zavar?
2009. ápr. 24. 17:21
 13/21 A kérdező kommentje:
a fokhagymaevésben.
2009. ápr. 24. 18:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld a borsikateát vagy a patikát!

A kisgyereknek adhatsz azért, vagy a köményolajas bedörzsölés.

2009. ápr. 24. 18:38
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
Miért zavar a fokhagymaevésben a szoptatás????
2009. ápr. 24. 18:47
 16/21 A kérdező kommentje:
Szerintem egyértelmű: a kicsi nem bírja a fokhagymát.
2009. ápr. 24. 19:39
 17/21 anonim ***** válasza:
53%
Remélem a bélféreggel nem rohansz ügyeletre. Nagyon örülnének neked, főleg éjjel. Ez egyáltalán nem egy halálos betegség, akár hónapokat is várhatsz, akkor sem okoz maradandó károsodást. És ez nem földigiliszta, gyakorlatilag látni sem nagyon fogod. A fokhagyma valóban jó, aztán jövő héten bőven elég lesz leadni azt a székletmintát és 1 hétig várni az eredményre. Ha van féreg kapsz 1 tablettát, aztán férgeknek annyi. Csak úgy találomra nem kellene azért szedni, amúgy szerintem receptköteles.
2009. ápr. 24. 22:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem éjjel ügyeletre hanem nappal. Nagyon kellemetlen tud lenni, minek szenvedjen hétfőig? Van recept nélkül szrtem.
2009. ápr. 25. 11:01
 19/21 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom, egyesek direkt azért válaszolnak, hogy a kérdést a lehető legellenségesebb módon félreértelmezhessék? Nem pontozok le senkit, de annyi volt a kérdés, hogy hogy lehet ezt elviselni. Az együttérzőeknek köszönöm, a nagyszájúak (vagy nagyszájú) pedig élje ki kioktató hajlamát a saját gyerekein, ne rajtunk.
2009. ápr. 25. 11:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Mindenképpen ORVOST MIELŐBB!!!

Fokhagyma ide kevés lehet.

2009. máj. 13. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!