Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkaphattam e így az AIDS-et?

Elkaphattam e így az AIDS-et?

Figyelt kérdés
Pettingeltem egy sráccal és kivertem neki. De behatolás nem volt, csak ennyi. Utólag tudtam meg, hogy AIDS-es :(
2011. szept. 18. 22:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is rágom a körmöm mellett a bőrt, de az nem számít nyílt sebnek, mert nem rágom addig, hogy vérezni kezdjen... És gondolom te sem.
2011. szept. 18. 22:58
 12/19 tetro ***** válasza:
nem kaphattad el, és jó eséllyel a teszt még semmit sem mutatna ki amúgy se...
2011. szept. 18. 23:08
 13/19 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el dokihoz. Akkor tudsz megnyugodni igazán. Egyébként elárulod hogy történt? Egyéjszakás kaland, nem ismered, kiverted neki, aztán ő közölte h "amúgy AIDSes vagyok?"
2011. szept. 18. 23:26
 14/19 anonim ***** válasza:
ha be is kaptad neki, attól is elkaphatod
2011. szept. 18. 23:43
 15/19 tetro ***** válasza:
82%
elárulnátok miért akarja szerencsétlent mindenki orvoshoz zavarni? :D semmi esélye, hogy elkapd így. a hív nem így terjed, és nem ennyire könnyen. a vírus pedig, mint már írtam, nem mutatható ki körülbelül egy hónapig, szóval ha már valahová nagyon küldeni akarjátok, akkor inkább jóshoz.
2011. szept. 19. 00:17
 16/19 anonim ***** válasza:

"nem ennyire könnyen"

Igen...talán azért van, hogy:

" A WHO becslése szerint 2007-ben 33,2 millió ember szenvedett AIDS-ben és 2,1 millió halt bele, amiből 330 ezer gyerek."

Ami történt, bűntény, szándékos emberölési kisérlet.

2011. szept. 19. 17:59
 17/19 anonim ***** válasza:

Tényleg az orvos és a teszt a biztos megoldás, hogy megnyugodj, de aki ilyen magabiztosan ad tanácsot a témában, azt is tudhatná, hogy a HI Vírus kimutatásához legalább 3 hónap kell. Szóval most azonnal felesleges orvoshoz menni, semmilyen teszt nem fog elváltozást mutatni.

A másik, AIDS-es biztosan nem vagy, az egy betegség, ami a HI vírus által megfertőzött emberekben alakul ki évek múltán.

(Csak zavaró, hogy nagyon sokan keverik a HIV és az AIDS fogalmát, hátha mostantól kevesebben fogják :))

Nagyon kevés az esélye a fertőzésnek, de mindenképp érdemes 3 hónap múlva tesztelni, hogy megnyugtasd magad.

2011. szept. 20. 14:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Gondolkozz mielőtt bárkivel ilyen dolgot teszel!!!!!!!
2011. szept. 26. 16:31
 19/19 fifien válasza:

hello en a ferjemmel szexmoziba szoktunk jarni es ot szoktunk jatszani a  falnal   ahol  atszoktak   rakni  a  nemi  szervuket   vaginamba senkisem nyulhatott se szamba. csakis a   ferjem.... kerdesem a kovetkezo karcolas volt a ujamnal mindig konyhai balesetek szoktak erni kis karcolas ujnal icike picike pontnyi seb stb mindig ragtapasz volt rajtam de volt mikor kezet mostam es lejott a ragtapasz ugye igy nem kaphattam aidset ??  Belso szervembe nem volt semmi seb es csak a ferjemmel voltam szexualisan

csak kezzel elegitettem ki masokat  is   szexmoziban ugye igy nem erhetett el ez a betegseg  foleg   ugy  h  kis  karcolasomra ra  ment  egy  ferfi  ondoja  a    egybol   rohantam  kezet   mosni   mert   kicsit   csipett    egybol   fertotlenitettem    kolnivel   a  ferfi  nagyon  vidam  mosolygos  valaki  volt   es  nem  ugy  tunt   mint  aki  beteg  lett  volna ugye  nem   kaptam  el  semmilyen  fertozest ?  Ez  volt   par  honapja   azota   semmi  bajom.   nem  volt  ..  ferjemnek sem   semmi  baja  csak  en  erzem   magam  gyengenek  faradtnak  es kicsit  kohogok. ugye  ez  nem   aids ?

2014. jún. 22. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!