Elkaphattam e így az AIDS-et?
"nem ennyire könnyen"
Igen...talán azért van, hogy:
" A WHO becslése szerint 2007-ben 33,2 millió ember szenvedett AIDS-ben és 2,1 millió halt bele, amiből 330 ezer gyerek."
Ami történt, bűntény, szándékos emberölési kisérlet.
Tényleg az orvos és a teszt a biztos megoldás, hogy megnyugodj, de aki ilyen magabiztosan ad tanácsot a témában, azt is tudhatná, hogy a HI Vírus kimutatásához legalább 3 hónap kell. Szóval most azonnal felesleges orvoshoz menni, semmilyen teszt nem fog elváltozást mutatni.
A másik, AIDS-es biztosan nem vagy, az egy betegség, ami a HI vírus által megfertőzött emberekben alakul ki évek múltán.
(Csak zavaró, hogy nagyon sokan keverik a HIV és az AIDS fogalmát, hátha mostantól kevesebben fogják :))
Nagyon kevés az esélye a fertőzésnek, de mindenképp érdemes 3 hónap múlva tesztelni, hogy megnyugtasd magad.
hello en a ferjemmel szexmoziba szoktunk jarni es ot szoktunk jatszani a falnal ahol atszoktak rakni a nemi szervuket vaginamba senkisem nyulhatott se szamba. csakis a ferjem.... kerdesem a kovetkezo karcolas volt a ujamnal mindig konyhai balesetek szoktak erni kis karcolas ujnal icike picike pontnyi seb stb mindig ragtapasz volt rajtam de volt mikor kezet mostam es lejott a ragtapasz ugye igy nem kaphattam aidset ?? Belso szervembe nem volt semmi seb es csak a ferjemmel voltam szexualisan
csak kezzel elegitettem ki masokat is szexmoziban ugye igy nem erhetett el ez a betegseg foleg ugy h kis karcolasomra ra ment egy ferfi ondoja a egybol rohantam kezet mosni mert kicsit csipett egybol fertotlenitettem kolnivel a ferfi nagyon vidam mosolygos valaki volt es nem ugy tunt mint aki beteg lett volna ugye nem kaptam el semmilyen fertozest ? Ez volt par honapja azota semmi bajom. nem volt .. ferjemnek sem semmi baja csak en erzem magam gyengenek faradtnak es kicsit kohogok. ugye ez nem aids ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!