Mi az a migrén és nem wikipédiára van szükségem meg googléra?!
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 12:10
1/7 anonim válasza:
A migrén a fejfájások egyik változata, sokan az erős, hosszan tartó fejfájást tartják annak.
2/7 A kérdező kommentje:
ez a wikipédiáról van átírva:A migrén a fejfájások egyik speciális változata, sokan az erős, hosszan tartó fejfájás szinonimájának tartják
2011. szept. 18. 12:14
3/7 A kérdező kommentje:
köszi bazzzmeg
2011. szept. 18. 12:14
4/7 anonim válasza:
nekem az van,elsőkézből kapod az információt,nem wikipédiáról.
Görcsös fejfájás,visszatérő,rendszeres. társul hozzá hányinger,fényérzékenység, sajna csak tüneti kezelés van (fejfájáscsillapitók),az okát pontosan még nem tudják
5/7 anonim válasza:
pedig ez a migrén. kiszámíthatatlan időközönként, rendszeresen, hirtelen belenyilaló fájdalom a fejbe, hányingerrel is járhat. a vény nélkül kapható fájdalomcsillapító gyógyszerek itt már sokat nem segítenek.
6/7 anonim válasza:
Sajna én is migrénes vagyok,általában időjárási front okozza.Ha lecsökken a légnyomás.Úgy kezdődik,hogy csőlátásom lesz,ez kib...szott szr.Alig látok valamit,aztán lezsibbad a szám,orrom,arcom,utána a bal,ill a jobb kezem.Majd a "végső stádium":elviselhetetlen fejfájás,főleg halántéknál.Teljesen munkaképtelenné válok.Ez kb 2-3 havonta fordul elő,valamikor sűrűbben.Valakinél a stressz,vagy a kevés folyadékbevitel váltja ki.
7/7 anonim válasza:
Olyan gyakran, de nem rendszeresen visszatérő rendkívül erős, görcsös fejfájás, amitől semmilyen testhelyzetben (fekve sem) érzed egy picit sem jól magad. Általában hányingerrel jár (saját tapasztalat). Érdekes módon csak Neurológus (ideggyógyász) szakorvos tud rá hatásos gyógyszert felírni, mert a körzeti orvos azt a gyógyszert nem írhatja fel (viszont be tud utalni a neurológiára).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!