Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » HELP! (elnézést) Fosós-hányós...

HELP! (elnézést) Fosós-hányós vírus? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Éjjel hiába próbálkoztam, nem tudtam elaludni, ugye másnap iskola, el kéne hogy aludjak...de nem ment! Mikor kikeltem az ágyamból, azonnal előjött a hányás ingere, ezért elkeztem rohanni a WC felé, de útközben kidobtam a taccsot! Anyukám felébredt erre és akkor felmosott, stb. Vécén pedig olyan volt mint a hasmenés, csak 6x durvább! A gyomrom folyamatosan megállás nélkül fáj, viszont kb. óránként hányingerem lesz, és megint WC-re kéretőzöm, óránként ugyanaz történik mint az első alkalommal! Ha egy picikét is eszek vagy iszok, azt a szervezetem azonnal visszadobja. Anyukám mondta hogy igyak egy kicsit (már teljesen kiszáradtam, fehéres volt az ajkam), és ha ezt követően nem hányok akkor igyak még, és hogyha még mindig nem, akkor vegyek be Normaflore-ból 2 fiolával. Ez meg is történt, de a Normaflore "elfogyasztását" követően egy fél órával hatalmasat hánytam, fél percen keresztül. Azóta is fáj a gyomrom, azóta még nem hánytam, nem WC-ztem és nem táplálkoztam semmilyen szinten. Mit tegyek hogy meggyógyuljak? Valamit bevegyek? Vagy egyáltalán mit csináljak??? Kérem segítsetek! 1000x szívesebben mentem volna be az első tanítási napra minthogy itthon maradtam volna betegen. Ja és még valami: Minden hányás után közvetlenül folyik az orromból a takony!

Egyszóval a tünetek:

Óránként hányás/hasmenés

Gyomorfájdalmak

Amit beviszek az egyből ki is jön!

nagyon szépen megköszönném, a gyomrom ebben a pillanatba is fáj, a gépet bekapcsoltam hogy egy kicsit elterelje róla a figyelmem!

14/F

2011. szept. 1. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:

nem sokat tudsz csinálni, ki kell bírni.

Igyál folyamatosan,kis kortyokban vizet vagy tiszta teát.

esetleg húsleves levét. ha már nem hánysz akkor kis főtt krumplit, rizst. 1-2nap és túlvagy rajta.

2011. szept. 1. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Calici vírus?

Én átestem rajta, durva volt, de csak két napig tartott. Menj el orvoshoz!

2011. szept. 1. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Régebben nekem is ilyen problémáim voltak, az orvos nekem diétát javasolt illetve a következőket: sok folyadékot igyál (lehetőleg teát) és kekszet, és héjában főtt krumplit ettem. Kerüld a nehéz ételeket egy ideig.
2011. szept. 1. 13:17
 4/7 anonim válasza:

nem ajánlott semmilyen étel fogyasztása, amíg hánysz, illetve hasmenésed van. viszont a folyadékfogyasztás nagyon fontos, az előttem szólók jól mondták, langyos üres tea kortyonként, illetve ásványvíz. fontos, hogy elegendő sót vigyél be, ezt egy-egy teáskanál konyhasóval meg lehet oldani, fél liter vízbe mondjuk. az ízén nem változtat, főleg, hogy most semmi nem esik jól. ha viszont tényleg nem marad meg benned semmi, még a folyadék sem, jobb elmenni orvoshoz, mert a kiszáradás alattomos dolog, és bár a vírussal nem nagyon tudnak mit kezdeni, egy sima fiziológiás sóoldat infúziót beköthetnek, így megelőzve a kiszáradást.

jobbulást!

2011. szept. 1. 19:12
 5/7 anonim válasza:
Ismerős, ez megy most át a családon végig, bár olyan maximum 1 napig tartott.
2012. jan. 14. 13:41
 6/7 anonim válasza:

na irok ide valamit ami mondenkinek hasznos lesz.

celterulet horvatorszag, ott ugy kezlik par 10-20 ezer forintbol, amit kifizet teljesen a biztosito, hogy infuziot kotnek be.

ebben 3 fajta cucc van, gorcsoldo, es meg nem tudom mi

ha bemesz hozzajuk, en taxival mentem be, amit szinten fizetett a biztosito mert szamlat kertem,

szal bekotottek, es 3 ora mulva elmult minden bajom!

fajdalommentesen vittek haza, es 4 ora mulva beulve autoba vegig haza tudtam vezetni, semmi fajdalmam , fosasom nem volt!

ez MA magyaroszagon nincs meg, miert nincs?????????????

udv

2014. márc. 22. 20:05
 7/7 anonim válasza:

2012-01-14 13:41 uzenonek>

ez minimum 3-4 napig tart. ha megkapod az infuziot, mint en, akkor csak 1 napig.

es ez a lenyeg, miert kell szenvednek 2-3 napig!

2014. márc. 22. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!