Mi ez a garatmandula mögött?
Figyelt kérdés
Időnként ha szájat öblítek, vagy gargalizálok, akkor a mandulám "mögül" kimosódik valami kis pár miliméteres fehér "cucc", ami ráadásul elég büdi is... Nem hiszem hogy kaja maradék, inkább olyan mint valami kis baktérium telep.
A kérdésem, hogy ezzel mit lehet kezdeni? Nincs valami mód a hatékony tisztításra?
2011. aug. 18. 09:39
1/3 anonim válasza:
Valszeg krónikus gyulladásod van.. keress egy jó gégészt.
2/3 anonim válasza:
Pont erről akartam kérdezni, csak azt, hogy miért van.
nekem akkor volt ilyen fehér vmi, amikor tüszős mandula gyulladásom volt. De most nincs begyulladva a mandulám, és mégis ott van. Időnként leesik, de aztán azt veszem észre hogy megint van ott. Nagyon is szoktam lenni, kb. fél cm
Az a fehér izé genny.
3/3 anonim válasza:
az a "fehér izé" nem genny, hanem mandulakő (már ha szilárd állagú) és detritusz a neve! nem veszélyes, de ha sok kellemetlenséget okoz, csak a mandulák eltávolításával szüntethető meg véglegesen. egyébként tényleg a krónikus mandulagyulladás jele lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!