Mitől lehetnek ezek a pöttyök?
Figyelt kérdés
Szombaton egy tófürdőben voltam és mikor kijöttem a vízből akkor nagyon viszkettem de azt mondták nem tudják mitől lehet mert mindig vesznek mintát és megvizsgálják! De sok valakitől hallottam a parton hogy ők is viszkettek! Haza is jöttünk, 3-szor zuhanyoztam le de csak késő estére múlt el a viszketés! Azóta semmi bajom nem volt! Erre tegnap este fedeztem fel hogy mindkét karom belül illetve a kézfejem tele van kis pöttyökkel kb. 40 db van 1 kezemen! Először azt hittem lehet kiomlott a melegtől... de barátnőm is mondta aki szintén volt szombaton a tófürdőben hogy rajta is vannak ilyen kis pöttyök de neki a lábán :S Szerintetek mi lehet ez????2011. júl. 12. 23:53
11/11 A kérdező kommentje:
Igen bőrgyógyászhoz mentem, de ha hétfőre se múlik el vagy nem csillapodik akkor átmegyek Debrecenbe a bőrklinikára! Nem sok jót hallottam ma az itteni bőrgyógyászról :S
2011. júl. 15. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!