Mitől lehetnek ezek a pöttyök?
Ja és ezt még hozzá tenném, hogy ma napközben már csak néhány pötty volt rajtam de most estére megint kijött elég sok :S
Ha még holnap is ilyen lesz akkor csütörtökön elmegyek orvoshoz!!!
hát mennyire volt tiszta a víz?
lehet volt benne valami, amire allergiás vagy... és ez egy allergiás reakció.
addig meg próbáld ki a diófa levél teát! makacs bőrbetegségekre jó! megfőzöd, és borogatod a "hibás" részt.
Elég tiszta volt a víz, persze növények voltak benne...!!!
Szerintem nem allergia mert elég sok valaki viszketett, bár lehet mindenkit irritált az a valami a vízben :S
Ja és köszi a választ! Egyébként ha szombaton voltam akkor létezik hogy még csak tegnap azaz hétfőn jöttek ki ezek a pöttyök a víztől vagy lehet nem is attól van??
Uhh de hülye vagyok, ez eszembe se jutott :$
Csak az a baj hogy napközbe elmegyek a dokihoz és szinte alig látszik néhány pötty vagy van hogy egy sem szóval nem tom hogy tudná majd megnézni :S
Még mindig tele vagyok pöttyökkel és sztem egyre nő a számuk!!! Ha elmegyek holnap a dokihoz és nem látja a pöttyöket (bár "jobb" esetbe van rajtam 2-3 db nappal is) akkor látatlanba tud rá adni kenőcsöt, gyógyszert vagy bármit??? :S
Vagy hülyének néz hogy minek megyek ha nem látja és nem tudja megállapítani hogy mégis mi ez???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!