Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lehetnek ezek a pöttyök?

Mitől lehetnek ezek a pöttyök?

Figyelt kérdés
Szombaton egy tófürdőben voltam és mikor kijöttem a vízből akkor nagyon viszkettem de azt mondták nem tudják mitől lehet mert mindig vesznek mintát és megvizsgálják! De sok valakitől hallottam a parton hogy ők is viszkettek! Haza is jöttünk, 3-szor zuhanyoztam le de csak késő estére múlt el a viszketés! Azóta semmi bajom nem volt! Erre tegnap este fedeztem fel hogy mindkét karom belül illetve a kézfejem tele van kis pöttyökkel kb. 40 db van 1 kezemen! Először azt hittem lehet kiomlott a melegtől... de barátnőm is mondta aki szintén volt szombaton a tófürdőben hogy rajta is vannak ilyen kis pöttyök de neki a lábán :S Szerintetek mi lehet ez????
2011. júl. 12. 23:53
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Ja és ezt még hozzá tenném, hogy ma napközben már csak néhány pötty volt rajtam de most estére megint kijött elég sok :S

Ha még holnap is ilyen lesz akkor csütörtökön elmegyek orvoshoz!!!

2011. júl. 12. 23:54
 2/11 anonim ***** válasza:

hát mennyire volt tiszta a víz?

lehet volt benne valami, amire allergiás vagy... és ez egy allergiás reakció.

addig meg próbáld ki a diófa levél teát! makacs bőrbetegségekre jó! megfőzöd, és borogatod a "hibás" részt.

2011. júl. 12. 23:58
 3/11 anonim ***** válasza:
lehet hogy valamiféle bakteriális fertőzés lehet
2011. júl. 12. 23:59
 4/11 A kérdező kommentje:

Elég tiszta volt a víz, persze növények voltak benne...!!!

Szerintem nem allergia mert elég sok valaki viszketett, bár lehet mindenkit irritált az a valami a vízben :S

Ja és köszi a választ! Egyébként ha szombaton voltam akkor létezik hogy még csak tegnap azaz hétfőn jöttek ki ezek a pöttyök a víztől vagy lehet nem is attól van??

2011. júl. 13. 00:01
 5/11 anonim ***** válasza:
létezik, lappangási idő...tudod. ;) mint mikor beteg vagy, már egy hete benned van a baci, dee csak később mutatkoznak a jelek... :P
2011. júl. 13. 00:06
 6/11 A kérdező kommentje:

Uhh de hülye vagyok, ez eszembe se jutott :$

Csak az a baj hogy napközbe elmegyek a dokihoz és szinte alig látszik néhány pötty vagy van hogy egy sem szóval nem tom hogy tudná majd megnézni :S

2011. júl. 13. 00:17
 7/11 A kérdező kommentje:

Még mindig tele vagyok pöttyökkel és sztem egyre nő a számuk!!! Ha elmegyek holnap a dokihoz és nem látja a pöttyöket (bár "jobb" esetbe van rajtam 2-3 db nappal is) akkor látatlanba tud rá adni kenőcsöt, gyógyszert vagy bármit??? :S

Vagy hülyének néz hogy minek megyek ha nem látja és nem tudja megállapítani hogy mégis mi ez???

2011. júl. 15. 00:59
 8/11 anonim ***** válasza:
mindenképpen menj el biztos segíteni fog
2011. júl. 15. 01:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Na ma délelőttre már az egész testem tele lett pöttyökkel! Egy karomon több mint 80-at számoltam! Elmentem a dokihoz, vagy 1,5 méterről rám nézett és kitalált vmi diagnózist! Hazajöttem neten megnéztem de az 5 tünetből kb 2 egyezik szóval sztem csak úgy ráírt valamit a papírra! És suspensio siccans-t vagy micsodát írt fel ami hagyományos "rázókeverék"! Ovis koromba a szúnyogcsípést kentük ilyennel hogy ne viszkessen és ráadásul fehér színű és alig lehet lemosni!!! Szóval nem sokkal jutottam előrébb! Így ráadásul sehova nem is tudok menni, úgy nézek ki mint aki leprás vagy nem is tudom milyen!
2011. júl. 15. 14:10
 10/11 anonim ***** válasza:
bőrgyógyászhoz mentél legalább? :S esetleg kamillás, aloe verás vagy E vitamos krémet tudnék még ajánlani...
2011. júl. 15. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!