Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi idő alatt hat az...

Mennyi idő alatt hat az Augmentin?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy értem, mit szeretnél megtudni, ez nem olyan, mint pl. egy fájdalomcsillapító, amit beszedsz, és aztán nemsokára hat és kész.

Az előírt szedési időszak végéig folyamatosan hat.

Tudod, nem szabad hamarabb abbahagyni a szedését, még akkor se, ha jobban érzed magad!

2011. júl. 12. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Pár nap után szerintem már érezhető, bár nem biztos. Folyamatosan fejti ki hatását, ha abbahagyod, buktad az egész, ugyan olyan beteg leszel és ha újra el akarod kezdeni szedni, akkor már nem fog hatni
2011. júl. 12. 17:30
 3/3 anonim válasza:
Igen, végig kell szedni az előírt adagot, mert ha abbahagyod, visszaesel. Én egy nagyon erős arcüreg- és homloküreg gyulladásra kaptam a télen, 2 hétig kellett szednem. Kb. a 3. nap körül már hatásosnak éreztem, múlt valamennyit a pokoli fejfájás és rossz közérzet. Igazán jobban egy hét után voltam, de a 2 hetet végig szedtem.
2011. júl. 14. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!