Láz, nátha, stb.. után fájdalomra ébredtem a hátamban. Csak egy ponton szúr (lapockám alatt).Tüdőgyulladásom van?
Figyelt kérdés
Decembertől februárig 3-szor voltam beteg, mindegyik betegségem kb. 5 napig tartott. Láz, nátha, stb.. Egyszer sem mentem el orvoshoz, csak itthon kúráltam magam az ágyban. Viszont két napja fájdalomra ébredtem a hátamban. Csak egy ponton szúr (lapockám alatt). Nem állandó a fájdalom.
A mellkasomnál, ahogy veszem a levegőt, olyan mintha a tűdőm nem férne el, és fáj, de ez csak ma "jött ki". Néha köhécselek egyet, de az nem vészes.
Szerintetek mi lehet?
2009. márc. 28. 11:34
1/5 anonim válasza:
Azonnal orvos!! elhúzódó gyulladásod lehet, mivel elhanyagoltad a korábbi betegségeidet. a háttájéki fájdalom, és a légzési diszkomfort bizony tüdőgyulladásra utal. sztem ne is várd meg a hétfőt, hanem hívd ki az ügyeletet, vagy vigyen be valaki kocsival!
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos dolgoznom kell. MOst nagyon megijedtem! egyedül vagyok itthon, se telefon, se autó. :(
2009. márc. 28. 12:13
4/5 anonim válasza:
Akkor menj át a szomszédba telefonálni, vagy kérd meg őket, hogy vigyenek be. ha hozzám jönne a szomszédom egy ilyen bajjal, nem hiszem, hogy párosa lábbal rúgnám ki, hogy menjen Isten hírével.
ne habozz, mert egy tüdőgyulladás halálos is lehet!
5/5 anonim válasza:
Maximum mellhartya gyulladasod van. Tudogyulladasod esetleg lezajlott inkabb. Mielobb menj orvoshoz, egy mellkasrontgen segit majd eldonteni a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!