SÜRGŐS! 3 órája nem tudok elaludni, tüdőgyulladásom van és annyira köhögök, hogy sehogy sem tudok elaludni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már bevettem az esti antibiotikumot, egy köhögéscsillapítót kb 2 órája, hörgőtágító gyógyszert, lélegeztem be atrovent inhalációs sprayt, ittam meleg teát kb már egy litert. Még így ülve nem is köhögök annyit de a légzés nehézkes, de ahogy megnyugszom és lefekszem egyből jön a köhögés és az egyre nehezebb légzés :(:(:(
Van valakinek valamit ötlete, akármi??!! :-(
2010. okt. 30. 22:36
1/21 anonim válasza:
sok sok párnán aludni, szinte ülő helyzetben?
2/21 A kérdező kommentje:
Próbáltam :(
2010. okt. 30. 22:47
4/21 anonim válasza:
Sajnos semmi sem segít. A keresztmamámnak is pont most volt (mellesleg orvos) és minden elképzelhető módszert kipróbált, de neki semmi se jött be. Kb. 2 hétig nem tudott aludni. Ez a hét már egész jó volt, viszonylag keveset köhög. Szóval jobbulást, és remélem te hamarabb rendbe jössz mint ő, és ki tudod majd aludni magad.
6/21 anonim válasza:
Ha beteg vagy, akkor benne van a pakliban mindenféle rossz. Napokon belül jobban leszel, ezt most át kell vészelni. Olvass, gépezz, hallgass zenét vagy csinálj bármit, amit szeretsz, aztán majd az álmosság úgyis elaltat.
7/21 anonim válasza:
Nyugi elalszol. Csak nem fogod magad kipihenni.
8/21 A kérdező kommentje:
Elfogyott a tej :/
Köszönöm.. remélem igazad lesz.
2010. okt. 30. 22:52
9/21 A kérdező kommentje:
Hát remélem de valahogy nem nem akar múlni a köhögés. Még nem is csillapodott :( Szerintetek beleszívhatok még a spray-be? Mert azt írja naponta 4X2 puff ajánlott és kb egy órája megvolt a 2 puff.. mondjuk az ízétől meg hányingerem lett.. de jobb volt egy ideig mint a semmi..vagy vegyek be még 1 köhögéscsillapítót?
2010. okt. 30. 22:55
10/21 anonim válasza:
amikor nekem volt, akkor csak nappal tudtam aludni, éjszaka meg szinte csak gépeztem egészen addig, amíg el nem aludtam a fáradtságtól :/
jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!