SÜRGŐS! 3 órája nem tudok elaludni, tüdőgyulladásom van és annyira köhögök, hogy sehogy sem tudok elaludni. Mit csináljak?
Már bevettem az esti antibiotikumot, egy köhögéscsillapítót kb 2 órája, hörgőtágító gyógyszert, lélegeztem be atrovent inhalációs sprayt, ittam meleg teát kb már egy litert. Még így ülve nem is köhögök annyit de a légzés nehézkes, de ahogy megnyugszom és lefekszem egyből jön a köhögés és az egyre nehezebb légzés :(:(:(
Van valakinek valamit ötlete, akármi??!! :-(
hű ez hülyén fog hangzani, én is most voltam beteg br én nemtudom mi bajom volt mert orvoshoz menni nem szoktam, de én is nagyon fulladtam...
Csináld azt, hogy amikor kifújod a levegőt akkor adsz hozzá hangot..így hümmögsz. hát nem a legtökéletesebb, de nekem avlamennyit segített.
Jobbulást:)
Zsír! Bár én még nem próbáltam, de már sokat hallottam róla.
23:01!
Érdekes amit írtál, mert gyerekként aszthmás voltam és így segítettem magamon.
De ez a búgó hang máskor is segített mikor valami elviselhetetlenül fájt.
ma 23:09... én vagyok a hümmögős... ennek nem örülök, akkor lehet el kéne mennem kivizsgáltatni magam, mert mostanában ha beteg vagyok mindig így alszom...
kérdező. az a baj nem tudom pontosan leírni neked hogy kell hümmögni:) valahogy így... eröltetve tüdőből csinálom én. mint amikor a kutya olyan mélyen hörgő hangot ad, tehát nem csak torokból, hanem tüdőből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!