Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Antiallergén fülbevaló....

Antiallergén fülbevaló. Nektek bejött?

Figyelt kérdés

Allergiás vagyok a fémre, az ezüstre... az aranyat nem szeretem, de nem érzem jól magam fülbevaló nélkül.

Ezek a 100%os nemesacél ékszerek beválnak? Állítólag antiallergének....

Kérdés a kérdésben: tudtok olyan hobbiüzletet, ahol lehetne csak fülbevaló akasztót ilyen kivitelben kapni?

Találtam egy gyönyörű fülbevalót, de ha 5 percet a fülemben van, már gennyesre gyullad a fülcimpám :(

2011. júl. 2. 10:34
 1/2 anonim ***** válasza:
fémre nem lehetsz allergiás, csak egy konkrét fémre..az ezüst antiallergén...valószínűleg nikkelallergiád van, a nikkel az ezüst ötvözője, a bizsuk nagy részében is van...viszont az orvosi acélban nincs....allergiavizsgálaton voltál?
2011. júl. 2. 10:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát, mostanában jött elő ez a gyulladós-allergia... ha ezüst vagy fém van rajtam, azonnal gennyesre gyullad a bőröm. Eddig egy bőrgyógyásznál jártam, aki közölte, hogy szarik a háziorvosom beutalójára, vidéki vagyok - csak pesti az orvosom -, így nem hajlandó ellátni.

Kistarcsai kórházba mostanában szeretnék ellátogatni, de sajnos nincs időm még egy darabig ekkora utazásra :(

2011. júl. 2. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!