Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen allergia lehet ez?...

Milyen allergia lehet ez? Mcsaka vagy valami más?

Figyelt kérdés
Van egy macskánk múlthét csüt.óta.Valahogy akkor kezdtem el orrotfújni és hapcizni folyton.Már zsepivel aludtam..Ma elmúlt az orrfújás és a hapcizás,pedig még papirzsebit is vettem, de egyet sem kellett elhasználnom.És ma kiütéseim lettek a bőrömön olyan mint egy pici bogár csipett volna meg kis duzzanat vagy épp egy pöttynyi, és viszket és néhol már a kaparástól v nemis tudom nagyobb lett, mint egy 1Ft-os...kijött a testemen:nyak,hát,derék,fültő,csukló,lábamon nem találtam még.Közvetlen kapcsolatban vagyok a cicával mivel az enyém.Lehet ez más miatt?Nem találok olyan cikket ahol ilyen tüneteket is mondanak a macska szőrre.Pedig már uj dolog nem történt a környezetemben.Segitsetek köszi 21/L
2011. jún. 27. 21:56
 1/1 anonim válasza:
Szerintem menj el bőrgyógyászhoz. Az megmondja, hogy mi a bajod.
2011. júl. 1. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!