Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért vagyok ma ilyen rosszul?

Miért vagyok ma ilyen rosszul?

Figyelt kérdés
Ma úgy ébredtem fel, hogy fájt a fejem.Utána még rosszabb lett, mert elkezdtem szédülni is.Étvágyam abszolút nem volt, most sincs, alig ettem ma.Most is nagyon fáj a fejem és szédülök, és olyan, mint mielőtt belázasodok..Nagyon reménykedek benne, hogy nem leszek lázas.
2011. jún. 27. 20:32
 1/3 anonim válasza:
Szia. Ma nekem is ilyen volt az állapotom :( szerintem a változékony időjárás miatt! nekem már jobb a közérzetem, de tegnap este szédültem, ma pedig iszonyatos fejfájásra ébredtem és eléggé rosszul volt s fejem :S
2011. jún. 27. 21:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.Ma már szerencsére teljesen jól vagyok.:)

Biztos, hogy én is az időjárás miatt voltam rosszul.

2011. jún. 28. 09:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest, hogy tegnap milyen rosszul voltam, ma olyan jól voltam, mint soha máskor.:)
2011. jún. 28. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!