Tályog a bőr alatt, mit lehet kezdeni vele?
Figyelt kérdés
ma kifakadt, ki fog tisztulni? eddig gyulladáscsökkentőt írt fel a helyettesítő orvos. de azt olvastam, antibiotikumot is szoktak felírni. ondorító az egész, nagyon-nagyon fáj, és büdös a genny.. ki fog tisztulni magától? szikéket, tűt nem akarok2011. jún. 26. 17:38
11/13 A kérdező kommentje:
na jó az előző kérdéseimre közben kaptam választ. de mennyi az esély, hogy ha meggyógyulok, ez újra előjön? neked hogy volt? remélem még visszanézel ide
2011. jún. 28. 20:07
12/13 vkri válasza:
Szia, nem tudom olvasod e még, de végül mi lett veled ? Meggyògyult?
13/13 A kérdező kommentje:
Hú, de rég volt már! Igen, akkor meggyógyult. Végül nem kellett műteni. Évekkel később viszont újra előjött a tályog, ugyanott. Igazából nem vagyok normális, mert ezzel már nem mentem orvoshoz, magamnak fertőtlenítettem itthon, és hagytam hogy tisztuljon magától. Nem mentem orvoshoz, mert nem volt akkor TB-m, úgyhogy a közeli patikában a hölgy látott el tanácsokkal, és mondta, hogy ha rosszabbodik, akkor mindenképpen menjek orvoshoz, de szerinte meg lehet próbálni az otthoni kezelést. Szóval másodjára már én kötöztem magamnak a tályogot, de azért ezt senkinek sem ajánlom, mert közben végig rettegtem, hogy szepszist kapok.
2022. ápr. 2. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!