Kötőhártyagyulladás vagy allergia?
Tegnap vidékre mentem rokonokhoz vendégségbe. Nem volt semmi bajom, kicsit fájt a fejem, lefeküdtem egy délutáni alvásra, és mire felébredtem, az egyik szemem cipóra dagadt, váladékozott és bepirosodott. Estére már a másik is.
A rokonok megijedtek, hogy biztos allergiás vagyok a macskára, elszaladtak a helyi patikába, beszámoltak a bajomról és a patikárius is allergiára való szemcsepppet adott ki.
DE: honnan tudjam, hogy tényleg allergia és nem sima kötőhártyagyulladás. A rokonoktól inkább egymás kímélése miatt elmentem, de ügyeletre nem szeretnék menni. Használom a szemcseppet, kamillateától lelohadt a dagadás, de nyuszipiros még a szemem.
Mi lehet ez?
Nem voltál huzatba? Autó ablak stb,
Az allergia az más tünetekkel is jár
hát most már elkezdtem ezt az antihisztaminos cseppet, holnap estig adok neki sanszot, de ha nem múlik tényleg orvos lesz belőle :-)
Macska van a házban, és ergó mindenhol macskaszőr, de eddig nem tapasztaltam allergiát rá.
Köszönöm a válaszokat.
Kötőhártya gyulladás azért nem valószínű, mert arra állítólag nem jó a kamillatea. Szerintem valószínűbb a huzat vagy az allergia! De ha nem múlik,akkor tényleg doki!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!