Mit tegyek hogy felszakadjon a "slejm" és újra legyen hangom?
Napok óta fáj a mellkasom, ha köhögök akkor sírni tudnék úgy fáj. Van hogy teljesen elmegy a hangom. Mondjuk néha visszajön, de mostanában inkább a rekedtség a jellemző. Max suttogni tudok. Jövő héten pedig szóbeli érettségim lesz és jó lenne ha visszajönne a hangom mert szükség lesz rá :D.
Dokinál voltam, adott is gyógyszert de nem érzem a hatását. Ezért is gondoltam hátha van valami jó ötletetek, olyan"nagyi-féle" házipraktika :D.
Segítséget előre köszönöm :)
vöröshagymahéj tea - eltépkeded kis darabokra-és úgy ahogy írva. nekem nagyon használ!(kis citromot is tehetsz bele, mézet- nem hagyma ízű, finom)
C-vitamint is szedjél
a hang kitisztításához nekem- mivel ebben van egy allergiás folyamat- az jó, ha Calcium-Sandoz- ból egy felet vízben feloldok (ha még nem szedtél, elég egy fél)
ehhez is kell C-vitamin.Ezt este, mert egy kicsit álmosít.
(az első különösen, a további már nem annyira.)
vagy, ha nappal, akkor egy zöldteát iszom mellé, az élénkít..vény nélkül, gyógyszertárban van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!