Antibiotikum vagy ezüst-kolloid + fokhagyma?
Nem sokat tudok erről az ezüst kolloid dologról, de gondolom ez is ilyen csodaszer dolog.
Gyógyszerésznek tanulok, így általában fenntartással kezelem az természetgyógyászati dolgokat. (nem leszólásként van, ami tényleg hatásos, csak nagyon könnyen átverik az embereket, ráadásul azokat a termékeket nem is vizsgálják be úgy, mint a rendes gyógyszereket. Ergo pl nem nézik meg mint egy normál gyógyszernél, hogy átjut e az anyatejbe)
Én azt mondom kérdezd meg az orvosod még egyszer, esetleg egy gyógyszerészt.(ők általában jobban értenek a gyógyszerekhez, lévén, hogy ez a szakmájuk, az orvosok inkább a diagnosztikában vannak otthon) De maradj az antibiotikumnál. (amúgy a recepteken mindig fel van írva, hogyha nem lehet szoptatni mellette.)
Én azt mondom, kérdezze meg kezelőorvosát gyógyszerészét!
Az ezüstkészítményt felejtsd el. Ha nincs benne ezüst, akkor nincs értelme, ha van benne, akkor mérgező.
A szoptatással baktérium nem kerül át a gyermekedbe, de mivel elkerülhetetlenül sokat van együtt veled, ezért megfertőződhet tényleg. A ciprofloxacin(valszeg azt írta fel) nem a legjobb választás, a dalacin jobb. Ha a gyereknek véres lesz a széklete(ami nagyon valószínűtlen) akkor szólj a dokinak.
Ciprolax 250-et írt és elolvastam a mellékelt tájékoztatót, ahol írták, hogy nem lehet szoptatni mellette, mert káros a babára és rendellenességet okoz. Az orvosomról annyit, hogy hatszor kérdeztem rá, hogy nem lesz baja a kicsinek ha ezt a gyógyszert kapom? Mert még soha nem írta ezt fel. ( Gondolom volt nála orvoslátogató :-/ )A gyógyszertárakban meg a kedves gyógyszersz rákeres a betegtájékoztatóra és ugyanazt felolvassa nekem , amit én is megtalálok a dobozban.....no comment
Köszönöm a válaszokat! Az ezüstről korábban sok jó hallottam, de mostanában egyre több ellenkező véleményre bukkantam. Megfogadom őket....marad a Dalacin :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!