Valóban hatásos fertőzéses megbetegedésekre az ezüst-kolloid használata?
Szia!
Nekem anya szokott venni ezüst-kolloidot, nagyon hatékony,azt hiszem gyulladásra is jó, de ebben nem vagyok biztos 100 százalékig:)
Ne haragdu8j a fertőzés volt a kérdés :S
nem tudom, hogy arra mennyire jó, de maga az ezüst.kolloid nagyon nagyon hatékony szer :)
Szerintem meg a marketingje sokkal nagyobb mint a hatása.
Én ittam felváltva kb 5-5 üveggel az ezüstöt, aranyat rezet, de az égatta világon semmi hatása nem volt, pedig hittem benne és bebeszéltem magamnak, de akkor sem.
Vírusok ellen tudtommal hatástalan, de baktériumok és gombák ellen igen! Nálam pl. bevált valamilyen baci által okozott arc- és orr-melléküreg + tüdőgyulladás ellen (bár utóbbi esetén másnak inkább a hivatalos orvoslást ajánlanám), persze nem 1 nap alatt. Candida és valamilyen macskagomba ellen is használtam, valamennyire itt is bevált, de talán nem annyira, mint a hivatalos gombaölő szerek (bár az utóbbiaknak több mellékhatásuk lehet). Külsőleg viszont mintha hatásosabb lett volna, mint a kencék.
Ha teljesen hatástalannak mutatkozik, akkor vagy vírusról van szó, vagy nem kizárt, hogy hamisítványt kaptunk.
Még valami: mivel az ezüstkolloid széles hatásspektrumú antitiotikum (bár nem az a szupererős fajta), igencsak ajánlott valamilyen probiotikumot is szedni mellé (mint bármely antibiotikum mellé célszerű, különösen ugyancsak a széles spektrumúak mellé, amik a hasznos bélbaktériumoknak is ártanak)!
Előzőre: az ellenállóbb gombák ellen messze nem elég 1db diflucan! Inkább csak felzavarja a gombákat. Ilyenkor akár több hetes kúrára van szükség, és akkor már az ezüstkolloid olcsóbb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!