Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez normális hogy rossz izeket...

Ez normális hogy rossz izeket érzek és mikor leér a kaja vagy az innivalo olyan rossz égö érzést érzek a torkomban?

Figyelt kérdés

már 2hete beteg vok köhögésel,megfázással kezdödött...

mostmár csikarodik a hasam is

az orvos azt mondta 2 nap alatt elmulik a magas láz és nekem 6nap után még most is 38-39fok a lázam és nem birok enni se mert azok a rossz izek...de amugy se eszek semmit tegnap es egy szelet kenyeret

2009. márc. 16. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen-amegfázás tünete is amit leirsz a magas láz stb.Erősíteni kellene az inmunrendszered.Én és férjem is évekig küszködtünk a folyamatos téli megfázással,mostmár okosabbak lettünk,mivel tudjuk hogy az inmunrendszer le van épülve,erősíteni feltölteni kell a szervezetet vitamin,ásvány és nyomelem, stb.
2009. márc. 16. 12:55
 2/4 A kérdező kommentje:

hát szedek vitamint

a vádlim is állandoan fáj

2009. márc. 16. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
ez nem normális hogy még mindig ennyire rosszul vagy, ezeket a rossz ízeket a betegség miatt érezheted! Szerintem menj vissza minél előbb a dokihoz, de jobb lenne ha egy másikhoz tudnál elmenni vizsgáljon meg inkább az...
2009. márc. 16. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Menj vissza a dokihoz. Talán azért érzel rossz ízeket épp, mert nem ettél. Kérj meg valakit, hogy főzzön egy rendes húslevest vagy borsólevest. Nem zacskósat! ilyenkor ez nagyon jót tesz. Estleg hagymaleves, erős paprikával, ha nagyon náthás vagy. Valami gyógyszert szedsz?

Ha antibiotikum, akkor joghurtot vagy aludttejet kell hozzá enni, különben tönkre teszi a gyomrot.

2009. márc. 16. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!