Mért van ez? Ki tudja erre a választ?
Figyelt kérdés
Hallogatom innen onnan hogy mennyi baleset van az alkohol miatt(elütött emberek, fára csavarodás kocsival)-és ez mégis legális...akkor a fű miért nem az?(holott 10 év alatt 1000red annyi bajt se okoz:S)2011. máj. 26. 12:01
1/4 anonim válasza:
talán mert a fű tudatmódosító, drognak számít.Meg sokkal erősebb a hatása, ill teljesen más hatása van. Legalábbis szerintem. Na meg Magyarország híres a pálinkájáról, ha betiltanák az alkoholt, elveszne egy hungarikum:D Ez csak vicc volt, igazából én sem értem, ne tiltsák be az alkoholt, inkább legalizálják a füvet:)
2/4 anonim válasza:
Hát én inkább tiltanám az alkoholt is, minthogy legalizáljam a drogot.
Amúgy ha legális lenne, többen nyúlnának utána, így több bajt is okozna.
3/4 anonim válasza:
az alkoholt azért nem tiltják be, mert óriási hagyománya van, gondolj bele, már az ókorban is megszokott volt, manapság is mindennapos dolog az alkoholfogyasztás. gondolj bele, ha megpróbálnák megtiltani, hogy bárki is akoholhoz nyúljon! a füvet még tudják tiltani, mert még nem ilyen szinten elterjedt. egyébként az alkohol tényleg károsabb, de hosszú távon a fű is leépít igen rendesen. csak sokan azért hiszik, hogy nem káros, mert nem látják egyből a negatív hatásokat, csak esetleg (akár sok) év múlva.
4/4 anonim válasza:
ha legális lenne a fű, lehet, hogy még több bajt is okozna, mint az alkohol, mert sokkal többen használnák.. ki tudja.
mellesleg az ittas autóvezetés nem legális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!