Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ízületi fájdalmak,18 évesen,...

Lillita kérdése:

Ízületi fájdalmak,18 évesen, lehet vmilyen gyulladástól?

Figyelt kérdés

Már régóta megvan ez az ízületi gyulladás (szerintem), néha nagyon fájnak az ujjaim, az ízületeim. Van egy nagyon macerás fogam, ami bevan gyuladva de nem fáj meg semmi, csak doki mondta h állandóan gyulladásban van, ki kéne húzni.

Csak mivel eléggé látszik, előbb gyűjtök a fogpótlásra. Most elvileg arcüreg gyulladásom van, régebben meg a mandulámmal voltak folyton gondok, azt is ki kellett volna vetetnem, de nem hagytam. A neten rákerestem a gócra, és megvan minden tünet, levertség, fáradság, néha hőemelkedés, izületi panasz, vérszegénység. Jelenleg antibiotikumot szedek arcüreggyulladásra. De az ízületi fájdalmaim szerintetek lehetnek ezektől, vagy vmi más probléma van?

2011. máj. 26. 07:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azonnal húzasd ki a fogad, mert a szövetekben keringő bacik előbb utóbb a létfontosságú szerveket is megtámadják. Lehet, hogy minden gondod megszűnik. Ne halogassad.
2011. máj. 26. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!