Lillita kérdése:
Ízületi fájdalmak,18 évesen, lehet vmilyen gyulladástól?
Figyelt kérdés
Már régóta megvan ez az ízületi gyulladás (szerintem), néha nagyon fájnak az ujjaim, az ízületeim. Van egy nagyon macerás fogam, ami bevan gyuladva de nem fáj meg semmi, csak doki mondta h állandóan gyulladásban van, ki kéne húzni.
Csak mivel eléggé látszik, előbb gyűjtök a fogpótlásra. Most elvileg arcüreg gyulladásom van, régebben meg a mandulámmal voltak folyton gondok, azt is ki kellett volna vetetnem, de nem hagytam. A neten rákerestem a gócra, és megvan minden tünet, levertség, fáradság, néha hőemelkedés, izületi panasz, vérszegénység. Jelenleg antibiotikumot szedek arcüreggyulladásra. De az ízületi fájdalmaim szerintetek lehetnek ezektől, vagy vmi más probléma van?
2011. máj. 26. 07:53
1/11 A kérdező kommentje:
ja, és nem csak az ujaim fájnak, picit néháa a csuklóm, a lábam, a derekekam, picit a lapockám, de nem vészes, de azért picit érzem... szoval sok izületi gyulladás.
2011. máj. 26. 07:58
2/11 anonim válasza:
Tele vagy góccal, amiket meg kéne szüntetni /foghúzás, mandulaműtét/ .Sajnos az antibiotikum ilyenkor ideig-óráig használ. Addig menj és csináltasd meg ezeket, amíg a szívedre nem húzódik!!
3/11 A kérdező kommentje:
oda is ráhúzódhat? de a vérképem csak azt mutatta, hogy vérszegény vagyok, meg vashiányos, gócot azt nem mutatja ki?
2011. máj. 26. 08:56
4/11 anonim válasza:
Hogyne, ráhúzódhat a szívre!!!Miért nem mész el dokihoz? 18 éves vagy, ne akarj krónikus beteg lenni!
5/11 anonim válasza:
Nem győz meg a sok kellemetlen tünet , a vérszegénység? DOKI!
6/11 A kérdező kommentje:
voltam dokinál, ő irta fel a vasat a vérszegénységre, de nem tudtam h a góc vérszegénységet okoz. Doki pedig az arcüreg gyuszira is alig akart gyógyszert felírni, mert kitalálta h biztos allergiás vagyok, el akart alergia tesztre küldeni, de mondtam h már végeztek (ez kamu volt, de tudom h nincs allergiám, attól nem lenének ezek a tünetek, h hőemelkedés) a végtagfájást nem mondtam. viszamegyek, de mit mondjaK? h gócra gyanakodom, vizsgálja ki?
2011. máj. 26. 09:18
7/11 anonim válasza:
A helyedben én orvost változtatnék először is és mindenképpen.
8/11 A kérdező kommentje:
hát jolenne, csak én vidéken vagyok, és csak két körzeti van. Szerintem holnap visszamegyek, és megmondom h mi a panasz, de mostanában úgy járok dokihoz, mint iskolába...
2011. máj. 26. 09:32
9/11 anonim válasza:
Pedig ezt nem szabad halogatni és időt kell szánni az egészségedre. A fogorvost is mielőbb keresd fel, ne törődj azzal, hogy egy ideig nem lesz ott fog./persze, pótolni kell/.
10/11 anonim válasza:
Voltam dokinál de kinevetett, h nincs izületi gyulladásom. Mondtam neki h én sokízületi gyulladásra gondoltam, mire kb lehülyézett, de azért beutalt reumatológiára. Azt mondta ha izületi gyulladásom lenne nagyon fájna,mondom néha szokott, meg gyengék a lábaim meg minden, azt mondta esténként fussam körbe a falut!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!