Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha valakinek Merckformint...

Ha valakinek Merckformint kell szednie kezdődő cukorbetegség ellen, az megmenekülhet még teljes mértékben a cukorbetegségtől?

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 21:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én Merckformint szedek inzulinrezisztenciára,ami MÉG NEM CUKORBETEGSÉG. Tudtommal a cukorbetegségben nem termel megfelelő mértékben inzulint a szervezet. Inzulin rezisztenciában pedig nagyon sok inzulint termel, mert a sejtek, amiknek fel kéne venniük, nem veszik fel, ellenállnak. Amikor kifárad a hasnyálmirigy, és már nem tud több inzulint termelni, na az a cukorbetegség.

Laikus vagyok, de remélem nem írtam nagy hülyeségt.

Szóval én bízom benne, hogy a gyógyszerrel, és megfelelő étrenddel, ami kevés szénhidrátot, és még kevesebb gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmaz, elkerülöm a cukorbetegséget, amit, vagyis a hajlamát egyébként mindkét szülőm ágán örököltem.

2011. máj. 28. 19:00
 12/14 Gábor bátyó válasza:
100%

Csodaszer tehát az, ami még nincs a köztudatban,akadémikusan nem tanítják,esetleg nem ajánlja

az orvoslátogató.Szerintem Semmelweiss doktornak 2011-ben

sem lenne könnyebb...Végül is mire jó a Merckformin?

2011. máj. 30. 11:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A Merckforminban metformin van, ami adható növekedett éhezési vércukorszinttel járó állapokokra (máj inzulin rezisztenciája) és kombinált glükóz intoleranciára (izom és máj inzulin rezisztencia), mindkét esetben nagy a kockázata a diabetes mellitus kialakulásának. A metformint 2-es típusú DM-ben adják, csökkenti a máj glükóz leadását, az inzulin kiválasztását nem befolyásolja.
2011. jún. 12. 10:49
 14/14 anonim válasza:
Megelőzhető a cukorbetegség. A Merckformint inzulin rezisztanciára írják fel. 1-2 válasszal feljebb olvass. Ott van az igazság, nekem is ezt mondta az orvos.
2011. jún. 13. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!