Ha valakinek Merckformint kell szednie kezdődő cukorbetegség ellen, az megmenekülhet még teljes mértékben a cukorbetegségtől?
Én Merckformint szedek inzulinrezisztenciára,ami MÉG NEM CUKORBETEGSÉG. Tudtommal a cukorbetegségben nem termel megfelelő mértékben inzulint a szervezet. Inzulin rezisztenciában pedig nagyon sok inzulint termel, mert a sejtek, amiknek fel kéne venniük, nem veszik fel, ellenállnak. Amikor kifárad a hasnyálmirigy, és már nem tud több inzulint termelni, na az a cukorbetegség.
Laikus vagyok, de remélem nem írtam nagy hülyeségt.
Szóval én bízom benne, hogy a gyógyszerrel, és megfelelő étrenddel, ami kevés szénhidrátot, és még kevesebb gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmaz, elkerülöm a cukorbetegséget, amit, vagyis a hajlamát egyébként mindkét szülőm ágán örököltem.
Csodaszer tehát az, ami még nincs a köztudatban,akadémikusan nem tanítják,esetleg nem ajánlja
az orvoslátogató.Szerintem Semmelweiss doktornak 2011-ben
sem lenne könnyebb...Végül is mire jó a Merckformin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!