Kérjek a páromtól AIDS tesztet? Hogyan hozzam neki fel ezt a témát?
Figyelt kérdés
Nagyon félek a HIV vírustól.Ezért még nem is feküdtem le a párommal.Előttem volt már jópár nővel kapcsolata.2009. márc. 15. 17:09
1/3 anonim válasza:
Kérd meg menjen el vért adni, és akkor ingyen, és kötelezően megcsinálják.
De azért jó, ha tudod, hogy ha gyakran váltogatja a partnereit, akkor egy AIDS szűrés nem sok valamit ér, jó több a semminél, de a fertőzés kialakulásához a kontaktust követően 6 hétre van szükség.
2/3 anonim válasza:
Én nagyon kiakadnék, ha AIDS tesztet kérne tőlem valaki. Mégis hol van a bizalom? Én biztos megmondanám valakinek, ha beteg vagyok, és visszafelé ugyanezt várom el a partneremtől is. Ennyi erővel akkor te miért nem lobogtatod felé a saját AIDS tesztedet? Nem csak szexuális utón terjed. Ráadásul jól irta az előző hozzászóló, ha sok nővel volt, kismillió baja lehet, viszont az AIDS szinte kizárható, mivel elég ritka betegség Mon. Ha ennyire félsz, hogy összeszedsz valamit, használjatok óvszert.
3/3 anonim válasza:
Nem értek egyet az előző hozzászólóval...
Mindenképpen próbáld rábeszélni, sokkal hasznosabb, ha őszintén elmondod neki, hogy félsz a fertőzésektől.
Ha meg erre azt mondja, hogy "jólvan, akkor te is", akkor meg el lehet vele menni, és kiderül, hogy mindkettőtök "tiszta".
Szexben nincs helye a titkoknak, úgysem tudnád önfeledten élvezni az együttlétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!