Most akkor mit csináljak a rossz manduláimmal?
Nagy tévedés kedves előző, a szervezetnek van egy olyan funkciója, hogy ha megkapja a szükséges eszközöket hozzá, bizony ki tudja javítani a hibáit.
Persze ezt a funkciót a hagyományos orvoslás nem szereti, mert akkor nekik mi dolguk lenne? A mandulákra nagyon nagy szükségünk van, az egyik bástyája a szervezetnek, ha valakinek kioperálják, már jelezni sem tudja hogy nagy a baj, szabad bejárásuk lesz betolakodóknak.
Egyébként bármilyen fertőzés, amit így hívnak orvosi berkekben, az nem egy kívülről jövő valami, hanem a bennünk élő mikro-organizmusok egyensúlyának felborulása. Ha valakinek legyengül az immunrendszere, akkor olyan körülmények alakulnak ki odabent, hogy a káros baktériumok el tudnak szaporodni, ezáltal megbetegíthetnek bennünket. Ha az ember rájön, hogy mit rontott el, segíthet a szervezetének abban, hogy visszaálljon ez az egyensúly.
Én semmiképpen sem javasolnám a kivételüket.
Az 1000 mg C-vitamin egy teljesen egészséges ember minimális adagja Szent-Györgyi szerint. Ha neked állandó gondod van a manduláddal, akkor te már semmiképpen nem számítasz jelenleg egészségesnek, ezért biztos hogy jóval nagyobb adagokra van szükséged belőle.
Én naponta szedem a Lenkei közepest, mellé még 2000mg C-t, és teljesen egészséges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!