Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Herpeszes a nemi szervem?...

Herpeszes a nemi szervem? Létezne?

Figyelt kérdés

Elvileg nekem 1éve volt herpeszem ott lent, de az akkor úgy nézett ki, hogy berepedt a csiklóm tövében, és nagyon kellemetlen volt, csípett a vizelet is, és rengeteg ilyen felület volt.

Most viszont(lehet akkor már az kifakadt, ez meg még kezdő stádium) apró fehér hólyagok vannak több ponton is, de sűrűn egymás mellett, és viszket.

Van párom, de hpv vírus miatt gumit is használunk. Neki vannak ilyen kis pontok a makkja körül, de március eleje óta nem voltunk együtt(és nem is hiszem, hogy neki ez lenne, mert nem fáj neki, meg el se múlik).

Nekem viszont volt elvileg.

De hogy jött ki újra?

Nem csalom meg, ő se engem, ha meg is csalna akkor is ott a gumi, tehát így csak az a lényeg most, hogy én nem csalom meg.

Létezik hogy ismét ez lesz?

A múltkori annyira fájt, alig aludtam tőle mikor úgy berepedezett.

2011. ápr. 25. 01:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Na szerencsére nincsen herpeszem, ezek csak valami mirigyek megduzzadva ha jól értettem.
2011. máj. 2. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!