Hogyan lehet gyorsan elűzni a náthát?
Figyelt kérdés
Holnap kéne mondanom egy beszédet egy iskolai rendezvényen,de tegnap reggel óta olyan szinten náthás vagyok,hogy alig látok,hallok,az orromon pedig szinte egyáltalán nem kapok levegőt. Kifújom az orrom,de 2 perc múlva megint dugig van,2X200db PZS-t már elhasználtam. Az orromba már-már szinte literszámra nyomom az orrcseppet,meggőzöltem magam már 2X is. Így meg mondanom sem kell,hogy a holnapi beszédet nem tudom vállalni. Lázas nem vagyok,torkom sem fáj. Mit kéne még kipróbálnom?2011. ápr. 21. 09:46
1/2 anonim válasza:
Inhalálj kamillateával, csöppents az orrodba, enyhén tengeri sós vizet, fogyassz sok folyadékot, elsősorban hűsítő italokat. Cseppents egy zsebkendőre 2 csepp eukaliptusz- borsmenta-és citromolajat, és naponta többször lélegezd be. Feküdj le, és igyál meg egy pohár forró vizet, amibe 1 egész citrom levét belefacsartad. Ehetsz még mézet is, de utána ne igyál, egyél semmit, hogy meg tudjon tapadni a nyálkahártyádon.
Jobbulást!
2/2 anonim válasza:
Első tippei mellett egyél narancsot, mandarint, és vegyél be C-vitamint tablettában.
Ja, a citromot NE FORRÓ teába nyomd, hanem kicsit lehűtöttbe. Amilyet már inni is tudsz, az kb. már elég hideg ahhoz, hogy ne ölődjön ki a C-vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!