Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Rózsaszín, viszkető folt a...

Rózsaszín, viszkető folt a combtövön. Mi lehet?

Figyelt kérdés

Két-három hete erősen viszket a combtövemen. Többször is néztem már fürdőszobában, de valahogy sose láttam semmit. Most sikerült természetes fényben is megnézni. Egy jól körülhatárolható rózsaszín folt van, apró kis hólyagocskákkal, és a bőr is olyan furán "gyűrött". Mi lehet ez? Valami gombás fertőzés?

23F

2011. ápr. 18. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Annak tűnik. Bőrgyógyász!
2011. ápr. 18. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Gomba, de elmúlik szerintem magától is. Hordj lazább alsógatyát, vagy ne hordj egyáltalán.
2011. ápr. 18. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet ekcéma is vagy rózsahámlás. Nekem utóbbi volt, a hasamon és a karomon kezdődött, majd szinte már mindenhol volt...

Menj el bőrgyógyászhoz, ő tudja mi az. :)

2011. ápr. 20. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
az a baj h tenyleg csak a borgyogyasz tudja megmondani h mi lehet ez... ha szerencsed van elmullik magatol es nem fertoz, de ha nincs.... :S szal sztem is menj el dokihoz!!
2011. ápr. 20. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha viszket, akkor gomba. Canesten ha nem mész orvoshoz, de inkább menj. Combtőt nem nagyon értem. Nekem a combom belsejében szokott ilyesmi lenni, de csak azért mert olyan az alakom, hogy a combom összeér(sport ide vagy oda..lehet lovagolnom kellene) és kidörzsölődik+meleg, stb. Ha ilyesmi van akkor neogranormon is, durvább esetben oxcort(a legjobb, igaz szteroidos), laza alsóval nem értek egyett, hacsak nem otthon alsóban vagy(és attól is függ hogy hol van), mert az csúszkál és irritál(hat). Pamut testhezállót, sérült bőrfelület legyen bekötve profin, mert különben nem gyógyul. Nekem ilyen 3 évente van.
2011. ápr. 27. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocsi oxycort a neve. (25 F vagyok)
2011. ápr. 27. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!