Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most is betegnek érzem magam...

Most is betegnek érzem magam mért?

Figyelt kérdés

Megint fáj a torkom, és kb március 16 előtt voltam megfázva nem annyira de nem enyhe nátha volt.

Aztán ellőtte két hónappal is megvoltam fázva, magas láz stb..

Most megint betegnek érzem magam, mi lehet a bajon?

Nem akarok megint orvoshoz menni, elegem van már.

2011. ápr. 14. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
c vitamin 1g, multivitamin és halolaj
2011. ápr. 14. 22:40
 2/3 anonim válasza:
Egyél zöldségeket, sokat. Hányásig + citrom + olívaolaj. Peniben akciós az olaj. (nem ott dolgozom :) Most lehet szedni medvehagymát az erdőben. Nagyon egészséges, és olyan mint egy hagymás saláta. Próbáld ki. Hazai termelőtől áruló zöldségestől vedd a zöldségest. Ha ezek után sem javulsz, menj dokihoz!
2011. ápr. 14. 22:54
 3/3 csakadani válasza:

A kérdés az volt mi lehet a baja.

Nem tudom,valószinüleg a hangulatod is közrejátszik a felsorolt tünetek ezernyi dologra utalhatnak."legsúlyosabb betegség a diagnozis"

Ha azt képzeled ill.mindenképp diagnozist keressel akkor a tünetek sose fognak csökkeni.Az elöttem írok leírták már a javasolt gyógyszert is.

Folyadék sosem árt és főleg vitamin c vitamin .Kevesen tudják,de patikába aszkorbinsav néven kapható c vitamin tiszta,1-2gramm nagyon jó naponta én a teám szoktam vele izesíteni(100 fokon bomlik)Magyarán a bajodat csakis orvos tudja,de még az se tud diagnosztizálni levélből!

Javaslom a c vitaminon kivül(hacsak nem vagy rá érzékeny itt szeretnélek figyelmeztettni,hogy a bolti szbad forgalmú c vitaminokban általába tejcukor..van)Esetleg lehet,hogy alergiás vagy rá ...Ezért megkérlek semmilyen gyógyszert se étrendkiegészitőt ne vásárolj ismeretlentől(sokan vannak akik visszaélnek a helyzettel és privát üzenetbe küldik a "javaslatokat"Válaszodra visszatérve :csak a jóisten vagy akibe hiszel tudja a bajod,de azt tudom milyen komoly bajod lehet ha ilyen kérdéseket tezel fel és az ajánlott gyógyszerekt szeded...végső esetben halál!!!

2011. ápr. 15. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!