Az immunrendszert hogyan lehet erősíteni?
Végre valaki akivel jó volt egy kicsit vitatkozni! :) Te voltál életemben az első aki kultúráltan válaszolt mindenre és nem kezdett személyeskedni. Persze nem győztük meg egymást, de hát nem is ez volt a cél.
Köszi!
Kedves előző, nem is a személyeskedés a célom, hanem az, hogy minél több ember hallhasson az Új Egészségkultúráról, ahol az egészséghez való alapvető emberi joga alapján, bárki szabadon választhat, és használhat olyan egészségjavító, egészségmegőrző lehetőségek közül, amelyek ma még jócskán el vannak titkolva (többek közt ilyen a vitamin-terápia is ), és én ezt a feladatot felvállalva szeretek válaszolni ezzel kapcsolatos kérdésekre.
Azt pedig, hogy vannak olyanok akiket nem érdekli milyen állapotban van az egészségük, ill. hogyan javíthatnának az állapotukon, már megszoktam, és azt is hogy mindig lesznek akik nem értenek egyet azzal hogy nagy-nagy változásokra van szükség az egészségügy területén, természetes. Viszont dr Lenkei Gábornak ez az EGYETLEN célja, amivel teljesen azonosulni tudok, mert nap mint nap látom a tevékenységünk eredményeit, rengeteg gyógyulás, és boldog ember, akik már nem szorulnak feleslegesen adott gyógyszerekre. Nem hiszek vakon általában semmiben, csak a saját tapasztalásaim alapján szoktam véleményt alkotni. És a vitamin-terápia (a valóban szükséges mennyiségekkel) egy nagyon is használható, működő segítség emberek tömegeinek.
Köszönöm hogy kedves voltál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!