Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az immunrendszert hogyan...

Az immunrendszert hogyan lehet erősíteni?

Figyelt kérdés
Sajnos sok problémám van együtt, ami még külön-külön is sok lenne (reflux, vastagbélgyulladás, ingerköhögés, bőkiütések, ciszták a szervezetben, urológiai felülfertőzés, stb.) (50 éves nő vagyok)
2011. ápr. 6. 10:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem csak dr Lenkei javasolhatja a nagyobb adag vitaminokat, hál' Istennek már egyre több felvilágosult orvos is használja a vitamin-terápiát a gyógyító munkájában, eredményesen.
2011. ápr. 9. 19:12
 12/16 anonim ***** válasza:
A feleslegesen adott gyógyszerekkel pedig megvalósítják a mesterséges szelekciót!!!!! A halálozási listán a második helyen áll azoknak a száma, akik abba haltak bele, hogy beszedték az orvosuk által felírt gyógyszereket!!!!! Ezek tudományos kutatások eredményei!
2011. ápr. 10. 06:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Őőő...Hol is olvasható az említett kutatás a halálozási okok arányairól? Kiváncsi lennék, hogyan sikerült ezt kimutatni.
2011. ápr. 11. 14:00
 14/16 anonim ***** válasza:
dr Lenkei Gábor Cenzúrázott Egészség c. könyvében megtalálod a hivatkozások közt, de úgy tudom hogy te nem veszel a kezedbe tőle származó könyvet... így hát nem vagyok benne biztos hogy valaha is megtudod.
2011. ápr. 11. 20:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Végre valaki akivel jó volt egy kicsit vitatkozni! :) Te voltál életemben az első aki kultúráltan válaszolt mindenre és nem kezdett személyeskedni. Persze nem győztük meg egymást, de hát nem is ez volt a cél.

Köszi!

2011. ápr. 12. 11:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves előző, nem is a személyeskedés a célom, hanem az, hogy minél több ember hallhasson az Új Egészségkultúráról, ahol az egészséghez való alapvető emberi joga alapján, bárki szabadon választhat, és használhat olyan egészségjavító, egészségmegőrző lehetőségek közül, amelyek ma még jócskán el vannak titkolva (többek közt ilyen a vitamin-terápia is ), és én ezt a feladatot felvállalva szeretek válaszolni ezzel kapcsolatos kérdésekre.

Azt pedig, hogy vannak olyanok akiket nem érdekli milyen állapotban van az egészségük, ill. hogyan javíthatnának az állapotukon, már megszoktam, és azt is hogy mindig lesznek akik nem értenek egyet azzal hogy nagy-nagy változásokra van szükség az egészségügy területén, természetes. Viszont dr Lenkei Gábornak ez az EGYETLEN célja, amivel teljesen azonosulni tudok, mert nap mint nap látom a tevékenységünk eredményeit, rengeteg gyógyulás, és boldog ember, akik már nem szorulnak feleslegesen adott gyógyszerekre. Nem hiszek vakon általában semmiben, csak a saját tapasztalásaim alapján szoktam véleményt alkotni. És a vitamin-terápia (a valóban szükséges mennyiségekkel) egy nagyon is használható, működő segítség emberek tömegeinek.

Köszönöm hogy kedves voltál....

2011. ápr. 13. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!