Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan lehet immunrendszert...

Hogyan lehet immunrendszert erősíteni a vitaminokon és táplálkozási szokásokon kívül?

Figyelt kérdés

mert én utálok enni, főzni, viszont normálisan szedek vitaminokat, de az évek alatt egyre gyengébb és gyengébb vagyok.

újabban egy vérvételtől is elájulok. pedig ilyen sem volt soha. vagy (rutin)műtétek után egyre nehezebben ébresztenek fel altatásból.

2010. szept. 2. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
A művitaminokkal nem sokra mész, az egészséges táplálkozással viszont annál többre, még ha nem is tetszik, hogy ebbe energiát kell fektetni. Ezt nem lehet megspórolni, illetve ne szedj feleslegesen gyógyszert, végezz normális mértékű tornagyakorlatokat napi szinten, sportolj, fuss, stb. heti szinten. A vérvételes elájulás amúgy sem immunrendszer kérdése. Férjem örökké elájul, mert pszichésen rosszul van tőle, de beteg szinte soha nem volt még.
2010. szept. 9. 11:03
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszodat

kezdek tornázgatni :)

viszont a vérvételes elájulás SOHA nem történt még meg, de újabban igen, az gondolom nem a psziché

vagy mégis? lehet újabban jobban vagyok kiborulva?(rossz párkapcsolat)

2010. szept. 9. 11:14
 3/4 anonim válasza:
A virágpor kitűnő immunerősítő! Méhészboltokban tudsz hozzájutni.
2010. szept. 9. 18:07
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi :)

még jó, hogy semmire nem vagyok allergiás :)

2010. szept. 10. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!