Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha a rühesség már nem csak...

Ha a rühesség már nem csak apró pontokból áll hanem hatalmas sebekből az magától elmúlik vagy azt is kezelni kell?

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 09:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
NEm a saját hibámból nem lett kezelve 4 szer voltam vele orvosnál ebből az első alkalom piercinget vedd ki fémalergia kivettem semmi kaptam rá krémet hogy kezeljem nem múlt el visszamentem hogy kivettem a piercingemet a krém elfogyot de még mindig viszketek, jó akkor valami más alergia kaptam rá még egy fajta kenőcsöt az sem használt 3. alkalommal lementem akkor azt mondta hogy ez már valaminek a vége mert kezd hegesedni szépen elfog múlni. Ez votl 2 hete most jöttek ki rajtam iylen apró kicsi pontok elmentem megint az mondta hogy ez rüh és kaptam rá krémet meg lemosót meg valami gyógyszert
2011. márc. 31. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!