Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ugye nem kaphatja el?

Ugye nem kaphatja el?

Figyelt kérdés

Ápolónő vagyok egy idősek otthonában,és kiderült hogy egy lakónknak MRSA fertőzése van ,és eddig csak gumikesztűbe mentünk be hozzá!!

Kérdésem ha esetleg kiderül hogy nekem is van mennyi idő alatt jön ki?

Mert ezzel a 10 éves pályafutásom alatt 1x találkoztam!!

Nagyon rettegek mert van egy 2,5 éves kisfiam és marhára nem akarom neki hazahozni!!

Iszonyatosan félek már undorodom bemenni a melóhelyemre!!

Mit tegyek azon kívül hogy amikor bentvagyok folyton kezetmosok ,és védekezem ahogy tudok!!köszönöm előre is

2011. márc. 18. 08:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez egy gennykeltő baktérium által okozott ferőző betegség, amibe bele is lehet halni, gondolom ezt tudod. Gyakran moss kezet fertőtlenítős oldatban, használj gumikesztyűt, és szájmaszkot. A munkahelyen hordott ruhát még véletlenül se vidd haza, ne otthon mosd! Munkavégzés után fürödj le a munkahelyeden. Használj védő kötényt is, ha fürdeted az öregeket.Ne hagyd, hogy rád köhögjenek, vagy rád tüsszentsenek. Az ivó poharadat is gyakran fertőtlenítsd, ahogy az evőezközeidet is. Egyébként ha többet akarsz megtudni, üsd be a googleba, hogy :MRSA.
2011. márc. 18. 08:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Ma megyek a fül-orr-gégészetre és vetetek orrváladékot meg torkot is!!

Mennyi idő alatt lesz meg az eredmény??

Tiszta ideg vagyok ,már megőrülök teljesen már itthon is szájmaszkban mászkálok és fáj a torkom is!!Lehet meg fogok őrülni??

2011. márc. 19. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!